2012 m. birželio 17 d., sekmadienis

Elektra ir antro sluoksnio tinkavimas

Sis savaitgalis buvo pasvestas tinkavimui, bei elektros instaliacijai ir praejo gana produktyviai. Vienas pats nutinkavau viena siena 7x 2,6m ir kitos sienos 6x 2,6m 2/3. Tinka buvau uzsimaises penktadieni is vakaro 3 meshalkes ir laikiau uzdengta juoda plevele, kad neisgaruotu dregme. Pastebejau, kad tinkas, kaip vynas, kuo ilgiau stovi, tuo gereja jo savybes, ypac kai viena is sudedamuju daliu yra arklio meslas. Jei dedama arklio meslo, molio tinkas turi pastoveti nors per nakti. Kitas darbas kuri pasidariau si savaitgali, pasiruosiau vietas rozetems, prisitvirtinau laidus.


Pagrindine deze


Ispjoviau vieta rozetes dezutei. I siena ikaliau du medinius kaiscius dezutes tvirtinimui.


Izoliavau rozetes vieta geru sluoksniu molinio tinko ir palikau dziuti.


Paruostos 2 vietos triguboms rozetems.


Pasiruosiau tvirtinimo vieta trifazei rozetei. Kadangi, trifazi kistuka reikia pagrusti kol ijungi i rozete ir gerai patraukti, norint isjungti, tai trifazes rozetes tvirtinimo vieta pasiruosiau atitinkamai.

1 komentaras:

  1. Labas Tomazai, aš Tomas :), darau maždaug tą patį, tik Telšiuose. Kiek matau esi mane aplenkęs kokiais 2 metais, todėl būtų įdomu susitikti, pamatyti gyvai tavo darbo vaisių ir patirties pasisemti, o gal kada prilėkčiau ir padėčiau kai reikės daugiau rankų. Jei turi noro parašyk savo kontaktus į zalias.zemaitis@google.com

    AtsakytiPanaikinti